Home
Actueel
Vieringen
Kroniek
St. Gerlach
Parochie
Kerkgebouw
Heiligdom
Pelgrimage
Schatkamer
Links
Adressen

Parochie St. Gerlach te Houthem


NOODSCENARIO


Noodscenario in de clusterparochies, Berg en Terblijt, Broekhem en Houthem

"Uw pastoor moet op advies van de huisarts langere tijd rust nemen", zo sloot pastoor Keulers de Eucharistieviering op zaterdag 23 oktober af. Voor buitenstaanders een verrassend bericht, voor insiders minder onverwacht. Pastoor Keulers zal daarom, als gevolg van dit advies, naar verwachting voor lange tijd uit de running zijn om op krachten te komen. Dit bericht heeft echter tot gevolg heeft, dat pastoor Burger van Berg en Terblijt voor de komende tijd als priester alleen staat voor het pastoraat in de drie clusterparochies.
Dit heeft mede tot gevolg dat, tot nader bericht, het aantal Eucharistie-vieringen door de week beperkt is tot een viering per dag in een van de parochiekerken en in de weekends voor de cluster het noodscenario zal gelden.
(Zie hiervoor: noodscenario op deze website.)
 Voor meer concrete informatie verwijzen wij u naar het overzicht van de kerkdiensten, in Heuvelland Aktueel of in uw parochieblad.
Dit zal tevens inhouden dat u voor het opgeven van de misintenties zult moeten kiezen tussen een van de Eucharistieviering in uw eigen parochiekerk of voor een viering in een van de beide overige clusterkerken.
Wij vragen om begrip voor de nieuwe situatie en hopen dat pastoor Keulers spoedig weer zijn taak kan hervatten.

Pastoor Burger is telefonisch bereikbaar via 043-6040503 of b.g.g. 06-28445131.
Misintenties voor Houthem kunt u elke woensdag en donderdag opgeven van 10.00 tot 16.00 uur onder telefoonnummer 043-6080088.
Voor Broekhem blijft het nummer 043-6013359 ongewijzigd. Dit is zoals bekend het parochiesecretariaat, waar u ook met vragen terecht kunt. Bij geen gehoor kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken, dan wordt u teruggebeld.

Een overzicht van de kerkdiensten voor Broekhem en Houthem vindt u in het Parochieblad. De kerkdiensten van Berg en Terblijt, Broekhem en Houthem worden wekelijks vermeld in Heuvelland Aktueel.

nov. 2004