Home
Actueel
Vieringen
Kroniek
St. Gerlach
Parochie
Kerkgebouw
Heiligdom
Pelgrimage
Schatkamer
Links
Adressen

Parochie St. Gerlach te Houthem


SPONSORLOTERIJ


Op zondagmiddag 16 augustus arriveerden de 20 gelukkige deelnemers aan de reis naar de Olympische Spelen in Athene - vol indrukken, en sommigen enigszins vermoeid - weer in Houthem.

Vooral de openingsceremonie was een indrukwekkende en onvergetelijke happening. Er was ook nog voldoende tijd om het gezellige Athene en de mooie Acropolis te verkennen en te genieten van Griekse maaltijden.

De deelnemers aan de reis van 12 t/m 16 augustus 2004 waren: Lily Voncken en Wiel Coenjaerts namens het kerkelijk zangkoor, Bep Louwen en Piet Wijnker namens zangvereniging Orphée, Kitty Huntjens en John Odekerken namens Brassband St. Gerlach, Fons Heijnens en Jo Steijns namens de Heemkundevereniging Houthem-St. Gerlach, Marleen Drukker en Sigried Zuiderveld namens Zij-Actief, Annie Knols en Miem Essers namens handbalvereniging IASON, Paula en Birgit Odekerken namens het missiecomité, Wiel Gelissen namens het kerkbestuur, Trix Frissen namens het kerkelijk huishoudelijk onderhoudsgilde, Bertine Braeken namens de octaafcommissie, Elly Gelissen namens de diaconiegroep en Toine Braeken en William Selten namens de acolieten.

Klik op onderstaande foto's voor een vergroting.

 

              

          
                                      

                       

                                      

              

 

             

  

                               
                      

  

2004


Het kerkbestuur heeft de 20 kaarten, die het bestuur onverwachts ten deel vielen, verdeeld onder acht Houthemse verenigingen, die actief medewerking verlenen aan de totstandkoming van een parochiedag en aan de groepen die constant meewerken aan het parochieleven.
Het doel van deze parochiedag (nadere mededelingen volgen nog) is om geld bijeen te krijgen voor de broodnodige restauratie van het plafond in de parochiekerk.

Marieke Goede van de Bingo Sponsorloterij en Jeroen Mouw van ATP (the Advanced Travel Partner) hebben op vrijdag 23 juli de prijs, reisbescheiden en een pakket aan informatie officieel overhandigd aan de 20 uitverkozen personen, die van 12 tot en met 16 augustus de Olympische Spelen in Athene mogen bijwonen.

Het gezelschap vertrekt op 12 augustus met Martinair naar Athene en ze verblijven daar in hotel Marina, midden in het centrum van Athene.
Op vrijdag 13 augustus wonen ze de spectaculaire openingsceremonie van de Olympische Spelen 2004 bij.
Zaterdag zijn ze toeschouwer bij de 1e hockeywedstrijd van het Nederlands dames elftal en kunnen ze tevens naar de wedstrijd tussen China en Japan kijken.

De gelukkige winnaars hebben voldoende vrije tijd om Athene te verkennen of andere wedstrijden bij te wonen.
Op zondag 16 augustus keren ze terug naar huis.